Yhteystiedot

Suomen Kellomusiikki / The Finnish Bellmusic
Kipparinkatu 2 A 14
70840 Kuopio
p. 044-2720468
kirkinen@dnainternet.net

Tietoa käsikelloista / Käsikellojen soittoa YouTubessa.

Tuotteet

Neljän oktaavin chimeskellosarjaNeljän oktaavin chimeskellosarja sisältää kellot äänialaltaan G – g 3 eli käsikellosarjamerkinnöin G3-G7Lue lisää »
Share |

TERVETULOA KÄSIKELLO- JA CHIMESKELLOSIVUILLE!

Suomen Kellomusiikki / The Finnish Bellmusic  -liikkeen toimialana on käsikellojen, chimeskellojen, käsikellonuottien ym. käsikellotarvikkeiden edustus, maahantuonti ja myynti.

Ellet vielä tunne käsikello- ja chimeskelloinstrumenttia, katso ja kuuntele yllä olevasta linkistä soolokäsikellojen opettajani Kathie Finkin soitantaa, jossa hän käyttää aluksi chimeskelloja ja jatkaa käsikellojen soitolla. "Tietoa käsikelloista" valikosta löydät linkkejä käsikellojen soitantaan.

Jos olet hankkimassa käsikello- tai chimeskelloinstrumenttia tai tarvitset em. soittimille nuotteja tai muita tarvikkeita, olet oikeilla sivuilla.

Edustamani yritykset:

Malmark Inc. Ltd on Yhdysvaltalainen kellotehdas, joka on tunnettu laadukkaista, hyvin soivista instrumenteistaan.

Handbell World on Yhdysvaltalainen suuri ja tunnettu käsikellonuottien ym. käsikello- ja chimeskellojen oheistarvikkeisiin erikoistunut yritys.

Kellot monipuolisena ja hienona instrumenttina sopivat kaiken ikäisille seurakuntien, koulujen, kansalaisopistojen, musiikkiterapiaa antavien laitosten, musiikkikoulutusta antavien laitosten jne. toimintaan. Näiltä sivuilta löytyy monenlaista tietoa tästä Suomessa vielä harvinaisesta soittimesta.

Ole ystävällinen ja ota reilusti yhteyttä kaikissa käsikello- ja chimeskello asioissa. 

Autan mielelläni Sinun tarpeissasi niin hankinnoissa, huollossa kuin käsikellokuorotoiminnan aloittamiseen ja sen johtamiseen liittyvissä asioissa.

Seppo Kirkinen

kes_ja_syksy_2007_124.jpgkuhmon_reissu__muita_071.jpg