Yhteystiedot

Suomen Kellomusiikki / The Finnish Bellmusic
Varsanpolku 4
70780 Kuopio
p. 044-2720468
kirkinen@dnainternet.net

KESKUSTELUPALSTA

Palstalla on tarkoitus keskustella kaikista käsikelloihin ja chimeskelloihin liittyvistä asioista. Palstalla voi esittä minulle myös kysymyksiä kelloihin liittyen tai lähettää vaikkapa terveisiä.

DOLCE JA KIDE YOUTUBESSA

Jyväskylän kirkkopäivillä esitettyä uutta suomalaista käsikellomusiikkia

Tietoa käsikelloista / Käsikellojen soittoa YouTubessa.

Tuotteet

Laajennusoktaavien tilaaminen käsikelloilleTahtoessasi laajentaa jo olemassaolevaa käsikellosarjaa, pyydän ottamaan yhteyttäLue lisää »
Share |

Käsikellokuoro Dolce

Käsikellokuoro Dolce perustettiin Kallaveden seurakuntaan syksyllä 1999. Tuolloin seurakuntaan hankittiin kolmen oktaavin käsikellosarja, mikä oli Suomen ensimmäinen Malmarkin kellotehtaan käsikellosarja. Kellosarja on sittemmin laajentunut Kuopion ev.lut. srk.yhtymän, Kallaveden seurakunnan ja Pohjois-Savon Kulttuurirahaston tuella sekä Käsikellokuoro Dolcen omalla varainhankinnalla. Käsikellokuoro Dolcella on käytössään viiden oktaavin käsikellosarja ja kahden oktaavin rinnakkainen kellosarja sekä kuuden oktaavin chimeskellosarja. Näin ollen kellosarja sisältää 86 käsikelloa ja 73 chimeskelloa.

Käsikellokuoro Dolcea sen perustamisvuodsta 1999 vuoden 2013 loppuun asti johti Seppo Kirkinen. Vuoden 2014 alusta Käsikellokuoro Dolcea on johtanut Richard Nicholls.

Käsikellokuoro Dolce jakaantuu kolmeen eri ryhmään: Dolceen (n.16-24 v.), Dolce Minorekseen (12-16 v.) ja käsikellokerhoihin (7-12 v.), joiden kerhonohjaajina toimii Dolcen soittajia.

Käsikellokuorot toimivat Kallaveden srk:n Lasten ja Nuorten Musiikkiyhdistys ry:n alaisuudessa, jonka yhdistyksen alla toimii myös seurakunnan lapsikuorot ja nuorisokuoro.