Yhteystiedot

Suomen Kellomusiikki / The Finnish Bellmusic
Varsanpolku 4
70780 Kuopio
p. 044-2720468
kirkinen@dnainternet.net

KESKUSTELUPALSTA

Palstalla on tarkoitus keskustella kaikista käsikelloihin ja chimeskelloihin liittyvistä asioista. Palstalla voi esittä minulle myös kysymyksiä kelloihin liittyen tai lähettää vaikkapa terveisiä.

DOLCE JA KIDE YOUTUBESSA

Jyväskylän kirkkopäivillä esitettyä uutta suomalaista käsikellomusiikkia

Tietoa käsikelloista / Käsikellojen soittoa YouTubessa.

Tuotteet

MH 40MH 40 mallettia käytetään soitettaessa kelloja E 6 kellosta ylöspäin.Lue lisää »
Share |

Chimeskellot

Chimeskellot on kehitetty käsikellojen rinnalle säestys- tai soolosoittimeksi. Katso tarkempi historia "Chimeskellojen historiaa" -linkistä:

Chimeskellojen historiaa

 

Chimesit sopivat erityisen hyvin lasten käyttöön. Chimesit ovat hankintahinnaltaan huokeampia ja niiden avulla on helppo opetella nuottien lukemista.

ksikellokuvia_007.jpg

Koulusoittimena ja ryhmäsoittimena chimesit on ylivertainen instrumentti. Kaikki pääsevat yhdessä musisoimaan, sillä jokaisella on vähintään yksi "kosketin" käytössä. Chimessarjat on jaettu salkkuihin samalla oktaaviperiaatteella kuin käsikellot. Lue setin laajenemisesta käsikellojen linkistä.

 bassochimesit_2009_044.jpg

Syyskuussa 2009 saapuivat Suomen ensimmäiset bassochimesit Käsikellokuoro Dolcen käyttöön Kuopioon. Lähimmät toiset bassochimesit löytyy Tallinnasta Käsikelloyhtye Arsikselta.

 

 

 

Käy lukemassa chimeskelloista lisää englanninkielisestä wikipediasta. Suomenkielisessä wikipediassa ei chimeskelloinstrumentista löydy vielä kirjoitusta. 

http://en.wikipedia.org/wiki/Handchime