Yhteystiedot

Suomen Kellomusiikki / The Finnish Bellmusic
Kipparinkatu 2 A 14
70840 Kuopio
p. 044-2720468
kirkinen@dnainternet.net

Tietoa käsikelloista / Käsikellojen soittoa YouTubessa.

Tuotteet

Chimeskellosarja koululuokalle, sisältää 16 chimeskelloaChimeskellosarja koululuokalle sisältää 16 chimeskelloa C5-A6 diatonista sekä F#5Lue lisää »
Share |

Chimeskellot

Chimeskellot on kehitetty käsikellojen rinnalle säestys- tai soolosoittimeksi. Katso tarkempi historia "Chimeskellojen historiaa" -linkistä:

Chimeskellojen historiaa

 

Chimesit sopivat erityisen hyvin lasten käyttöön. Chimesit ovat hankintahinnaltaan huokeampia ja niiden avulla on helppo opetella nuottien lukemista.

ksikellokuvia_007.jpg

Koulusoittimena ja ryhmäsoittimena chimesit on ylivertainen instrumentti. Kaikki pääsevat yhdessä musisoimaan, sillä jokaisella on vähintään yksi "kosketin" käytössä. Chimessarjat on jaettu salkkuihin samalla oktaaviperiaatteella kuin käsikellot. Lue setin laajenemisesta käsikellojen linkistä.

 bassochimesit_2009_044.jpg

Syyskuussa 2009 saapuivat Suomen ensimmäiset bassochimesit Käsikellokuoro Dolcen käyttöön Kuopioon. Lähimmät toiset bassochimesit löytyy Tallinnasta Käsikelloyhtye Arsikselta.

 

 

 

Käy lukemassa chimeskelloista lisää englanninkielisestä wikipediasta. Suomenkielisessä wikipediassa ei chimeskelloinstrumentista löydy vielä kirjoitusta. 

http://en.wikipedia.org/wiki/Handchime