Yhteystiedot

Suomen Kellomusiikki / The Finnish Bellmusic
Varsanpolku 4
70780 Kuopio
p. 044-2720468
kirkinen@dnainternet.net

KESKUSTELUPALSTA

Palstalla on tarkoitus keskustella kaikista käsikelloihin ja chimeskelloihin liittyvistä asioista. Palstalla voi esittä minulle myös kysymyksiä kelloihin liittyen tai lähettää vaikkapa terveisiä.

DOLCE JA KIDE YOUTUBESSA

Jyväskylän kirkkopäivillä esitettyä uutta suomalaista käsikellomusiikkia

Tietoa käsikelloista / Käsikellojen soittoa YouTubessa.

Tuotteet

Puolentoistaoktaavin diatoninen chimeskellosarjaPuolentoistaoktaavin diatoninen chimessarja sisältää chimesit äänialaltaan c - gLue lisää »
Share |

Käsikellosolistinahein-syyskuu09_petosen_ilta_154.jpg

Olen opiskellut käsikellojen soolosoittoa aluksi omatoimisesti ja myöhemmin Suomen Kanttori-urkuriliiton sekä Suomen Kulttuurirahaston apurahojen turvin Yhdysvalloissa, jossa opettajinani ovat olleet mm. Kathie Fink, Melissa Vainio, Michele Sharik, Pamela Luanne Grove ja Christine Anderson. Kathie Fink opasti käsikellojen soolosoiton saloihin myös Kuopion vierailunsa yhteydessä joulukuussa 2008. Opiskeluni jatkuu edelleen.

Yksittäisiä käsikellosooloesiintymisiä on ollut jo lukuisia vuodesta 2006 lähtien. 

hein-syyskuu09_petosen_ilta_150.jpgEnsimmäisen oman käsikello-soolokonserttini pidin lauantaina 12.9.2009 klo 18.00 Kuopiossa Petosen seurakuntatalossa. Säestäjänä toimi pianisti, lehtori Jouni Kuronen. Soolokonsertti oli osa Petosen seurakuntatalon 10-vuotisjuhlia. Käsikellot Kallaveden seurakuntaan hankittiin juuri Petosen seurakuntatalon valmistumisen yhteydessä vuonna 1999.

 

 pb1551711.jpg

Soolokäsikelloilua Kuopion Musiikkikeskuksella Käsikellokuoro Dolcen 10-vuotisjuhlakonsertissa 15.11.2009. Säestäjänä Inkeri Rantanen. 

 

 

 konsertti20.jpg