Yhteystiedot

Suomen Kellomusiikki / The Finnish Bellmusic
Varsanpolku 4
70780 Kuopio
p. 044-2720468
kirkinen@dnainternet.net

KESKUSTELUPALSTA

Palstalla on tarkoitus keskustella kaikista käsikelloihin ja chimeskelloihin liittyvistä asioista. Palstalla voi esittä minulle myös kysymyksiä kelloihin liittyen tai lähettää vaikkapa terveisiä.

DOLCE JA KIDE YOUTUBESSA

Jyväskylän kirkkopäivillä esitettyä uutta suomalaista käsikellomusiikkia

Tietoa käsikelloista / Käsikellojen soittoa YouTubessa.

Tuotteet

KäsikellokynätelineKäsikellokynäteline pöydälle. Mukana kuivamustekynä. Kelloon on mahdollista kaiverruttaaLue lisää »
Share |

Käsikellojen soittoa YouTubessa

Ellet ole koskaan kuullut ja nähnyt käsikellojen soittoa, käväise alla olevilta linkeiltä lähinnä katsomassa, sillä YouTuben tallenteiden äänentoisto ei anna oikeutta kellojen luonnolliselle soinnille.

Käsikellokuoro Dolce Tukholman vanhassa kaupungissa Suomalaisen seurakunnan kirkon sisäpihalla soittamassa kesällä 2010.

 

Käsikellot taipuu eri aikakausien musiikkiin. Ensimmäisessä linkissä luterilaisen kirkkomusiikkimme isän J.S. Bachin pieni fuuga g-molli.

 

 

Käsikelloja voidaan soittaa myös soolona, duona, triona jne. Soolikäsikellojen opettajani Kathie Fink Yhdysvalloista esittää alla kaksi jouluista käsikellosooloa, joissa hän käyttää myös chimeskelloja. 

 

   

 

UUTTA SUOMALAISTA KÄSIKELLOMUSIIKKIA. Jyväskylän kirkkopäivillä 23.8. 2009 Taulumäen kirkossa Jyväskylän Käsikello-orkesteri Kiteen ja Kuopion Dolce Minoreksen esittämä Agnes Losoncin sävellys Sen suven suloisuutta: